RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 6296 kpl

26.7.2017

Rukousta, että vatsakipuni paranisivat oikein pian.

26.7.2017

Jatketaan rukousta mieheni uskoontulon puolesta. Herra kosketa rakkaudellasi, murra ja uudista. Estä ero, uudista avioliittomme ja anna meille rakkaus toisiamme kohtaan. Sinulle Herra on kaikki mahdollista, inhimillisesti katsoen mahdotonkin. Kiitos, että vastaat rukouksiin!

26.7.2017

Kiittäen jokaisesta hetkestä rakkaani kanssa, kiittäen, että itse olen saanut parantua, pyydän, että rakkaani itseviha hellittäisi ja hän saisi, uskaltaisi kuulla Isän tahdon, jotta Rakkaus saisi voittaa. Jumala voi kaiken,hän on kehottanut Jeesuksen nimessä meitä pyytämään mitä tahansa tarvitsemme ja luvannut täyttää pyyntömme ja johdattaa ja varjella. Herramme nimessä ja sovintoveressä tätä pyydän, iloiten siitä, että Jumala on.

25.7.2017

Kiitos Herralle ja kaikille rukoilijoille, Jumala teki ihmeen, uskovan tytön ja narsistisen pojan välille tuli ero. Pyydän rukousta vielä kun ex kahlitsee yhteydenotoilla ja sotkee tunne elämää.
Rukoillaan, että ero pysyy. kiitos!

25.7.2017

Jeesus armahda syntistä ja vähävaraista, että pääsisin käymään kerran Israelissa.

25.7.2017

Pyydän esirukousta että Jumala voisi kääntää elämäni suunnan ja tuoda elämääni iloa. Toivon myös Herralta apua ja viisautta löytääkseni läheisiä ystäviä ja elämänkumppanin.

24.7.2017

Rukoilen voimaa itselleni uskoon.Olen vakavasti sairas ja tyytymätön siitä,ettei mieheni halua puhua uskodta.Arvomme on ihan erillaiset,tunyuu tosi pahalta. Raivostun välillä hänen puheisiisa. Mietin,miksi Luoja puhuttelee minua niin voimakkaasti.Olen esikoislestadiolaisesta kodista ja halusin mennä naimisiin ei-lest. kanssa,koska suuri lapsimäärä oli kajhistus, Olen vanhin ja 8 nuorempaa.Onko tåssä jotain? Rukoilen voimaa ja vastausta tilanteessan, Kiitoksi Maria

24.7.2017

Yeshua, ota pois nämä jännitysoireet.

24.7.2017

Ahdistaa! Yritän pysyä vahvana, mutta kohta tuntuu, etten jaksa. Talousasiat sekaisin! Miten saisin kaiken kuntoon? Miksi tämä elämä on jatkuvaa selviytymustä päivästä toiseen? Tuntuu, että kaikilla muilla menee hyvin. On työtä ja rahaa, tehdä mitä mieli tekee. Taidan olla kateellinen, mutta iloinen kuitenkin toisten puolesta. Koska on minun vuoroni? Vai onko koskaan? Olenko niin paha ihminen, etten ansaitse sitä? Pyrin ainakin olemaan muille hyvä, mutta en taida sitä Jumalan silmissä olla. En enää tiedä mitä tehdä... rukouksetkaan ei auta. Silti vielä toivon, mutta onko se turhaa? Huokaus. Siunaa meitä kaikkia lapsiasi, Herra.

24.7.2017

Taivaan Isä kuule rukoukseni, auta, että rakas veljeni saisi apua alkoholiongelmaansa ja paranisi.

AlkuunAlkuunAlkuun