RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 6596 kpl

23.9.2017

Pyydän Jumalan ihmettä asioihini muuttoasia, yksinäisyys ja kukaan ihminen ei välitä.

22.9.2017

Pyydän rukousta ystäväni puolesta jolla on todettu laajamittainen sydäninfrakti jota aluksi luultiin kuumeettomaksi keuhkokuumeeksi. Rukolkaa että Jeesus armossaan koskettaisi ja parantaisi Kiitos.

22.9.2017

Rakas isä suojele minua kovasti. Mieheni jätti minut kylmästi lähti rakastamansa naisen mukaan en tiedä mitä teen olen joutunut tätä pettämistä katsomaan jo vuosia. Hän vain juo, vie minulta rahat ja rakastaa toista, vaikka sanoo rakastavansa minua olo tuntuu kamalalta ja samalta kuin prissenssa diana aikoinaan koki.

22.9.2017

Rukousta, että pitkään jatkuneet tulehdukset ja ihottumani paranisivat.

21.9.2017

Pyydän rukoilua oikean silmäni puolesta joka tuntunut oudolta reilun viikon. Pyydän rukoilua että silmä paranisi pian. Pyydän myös rukoilua että näköni myös parantuisi kummassakin silmässä. -hf

21.9.2017

että saisin leiviskän käyttööni ja jumallisen aviopuolison

21.9.2017

Mieheni pienten lasteni isä on ollut muutaman päivän kadoksissa tai luultavasti alkoholin tiellä Ikävä ja huoli on kova. Rukoilen Herraa että saisin jonkinlaisen yhteyden mieheeni. Puhelin on kiinni.

21.9.2017

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta. Hänellä on niin suuri ahdistus että vahingoittaa itseään. Herra antaisi keinoja ahdistuksen purkamiseen ja lievittäisi tuskaa. Ammattiauttajille viisautta auttaa purkamaan pahanolon aiheuttajaa.

21.9.2017

Astma limaa keuhkoissani, Rasitus peräinen ja allergia peräinen astma.
Nenä tukossa ja poskiontelotulehduksia tukossa!!Muitakin sairauksia ja ihmissuhteitani, on ihmisiä jotka pyrkivät määräämään minua!!Isä Jeesuksen nimeen ja veren kautta kosketa ja auta ja hallitse tätä tilannetta Herra Siunaa myös näitä ihmisiä suo heille taivaallista viisautta ja ymmärrystä!!Isä Kiitos Jeesuksen nimessä Amen

20.9.2017

Herra, auta puolisoani valmistumaan tänä vuonna. Auta maanantaina vaikeassa tentissä, että se menisi läpi.

AlkuunAlkuunAlkuun