RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 8030 kpl

19.5.2018

Tyttäreni on aivan rikki erottuaan poikaystävästään. Kulje rinnalla ja lohduta. Anna hänelle voimia päästä kostonhalusta ja katkeruudesta eroon.

19.5.2018

Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut, kylki on kipeä kun kaaduin. Ei kivaa ei. Jumala auta, että juha on kunnolla minulle ja muuta. Kiitos jos jumala auttaa. Särkee kylkeä kun kaaduin työssäni. Ei kivaa ei.

19.5.2018

Tarvitsen itseni kuntoon riistetty olen. Olen jossain ihmeellisen tilan kisassa. Ilmesty vie Tämä jo pois Tämä on vastenmielistä ansaitsen parempaa voiton

19.5.2018

Isä, siunaa perhettäni, auta ja ohjaa meitä. Isä, siunaa avioliittomme. Tiedät, että toivoisin meille vielä lasta vaikka me olemme jo vanhoja. Mutta Isä, teet ihmeitä, joa tahtosi niin on. Kiitos kaikesta, huolen pidostasi. Isä, näytä meille elämän totuus. Kiitos elinpäivistä. Amen.

19.5.2018

Tärkeä tehtävä huomenna Herra auta

19.5.2018

Rukousta, että paranisin oikein pian kevätflunssasta, ihottumista ja tulehduksista.

19.5.2018

en voi kyllin kiittää varjeluksestasi...Herrani...yhä jatkuu se..

19.5.2018

28 vuotias uskova, ihana poikamme on sairastunut pakkoneuroosiin joulukuussa 2017 ja on nyt akuuttipsykoosiosastolla lääkityksessä, eikä paranemisen/vapautumisen merkkejä ole ollut vielä näkyvillä. Herra hoida, vapauta ja paranna

18.5.2018

Haluaisin yksinkertaisesti vain tulla kuulluksi oikeasti ja seurustella vakavamieleisesti..

18.5.2018

Ps. 27: 8-9
Tätä etsin, tästä kiitän.

AlkuunAlkuunAlkuun