RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 7376 kpl

9.1.2018

Pyydän esirukoustukea, olen palaamassa lähetyskentälleni, ja odottelen viisumia. Herra antakoon maassaololuvat ja kivan työtiimin oikeaan aikaan. Kiitos.

9.1.2018

Parantumista K:lle,isälleni ja 2:lle sedälleni ja siunaavaa iloa elämäänsä

9.1.2018

Kiitos pakolaisista, jotka ovat löytäneet omat paikat yhteiskunnassamme ja seurakunnissamme.

9.1.2018

Kiitos rukous Herralle. Olet auttanut.

9.1.2018

Pyydän esirukouspalvelua kipeytyneen kehoni tulehdusten paranemiseksi. Kantapäät, olkapäät ja selkä ovat tulehtuneet ja niin kipeät että olen yhtäjaksoisesti kyvytön urheilemaan ja kävelemään tai tekemään juuri mitään.

Pyydän apua ja rukousta- tämä tilanne masentaa minut totaalisesti ja koen surua sekä pelkään kovasti työmahdollisuuksien kariutumisesta sillä työttömänä en voisi kieltäytyä kipeyden takia mahdollisista töistä.

Rukoilen Jeesusta auttamaan minua. Annan elämäni Jeesuksen käsiin ja pyydän hänen Armoa ja johdatusta.

Kiitos että rukoilet puolestani!

Aamen.

9.1.2018

Nyt ystävät pyydän pikaista esirukousapua:

Naapurini on yksinasuva keski-ikäinen mies joka häiriköi taloyhtiötä ja ihmisä täällä. Hän ahdistelee minua ja tekee soittaa prepaid liittymistä ja kyttää ikkunasta aina kun tulen kotiin tai lähden.

Tämä ihminen on todella vakavasti häiriintynyt ja tarvitsee apua- pyydänkin esirukouspalvelua hänen puolesta, jotta hänelle tapahtuisi jotain hyvää ja hän saisi itselleen uutta iloa elämään ja armoa sekä onnea.

Tämä helpottaisi niin, ettei minun tarvitse muuttaa kotoani tämän ihmisen nykyisen ahdistelun takia.

Auttakaa rakkaat ihmiset,
Aamen

9.1.2018

Pyydän rukousta kaikkien lukemattomien asioiden ja ihmisten sekä itseni puolesta.
Kiitos paljon!
Siunausta.
T. Tapio Tekkala

8.1.2018

Itkuileva...järkkäthän, Jeesus, Jlle oman kodin...se auttaisi niin paljon asiaa. Kiitämme sinua! Rukouksia kuuleva Herramme kipuihin kaikkiin..

8.1.2018

-toivoisin löytäväni turusta minulle sopivan työn, asunnon,ja kristityn puolison.
-vanhempieni terveyden ja talouden puolesta.
-sukulaisteni uskoontuloa.
-ystävieni puolesta.
-naisen puolesta jonka Herra tietää.
-rauhaa ajatuksiin ja sydämen eheytymistä.

8.1.2018

herra auta näytä lähetyksen täsmällinen perille meno Auta että saisin lukea minua koskevan syyte luettelon jeesus Sinä tiedät kaiken

AlkuunAlkuunAlkuun