RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Lähetä rukous. Julkaisemme rukouksen nimettömänä tällä seinällä, jos annat luvan. Rukoukset julkaistaan viikon sisällä lähettämisestä.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.

* * *


Rukouksia: 7576 kpl

16.2.2018

25-vuotias lapseni on 6-vuotta ollut huumeiden käyttäjä. Tehnyt kaikenlaisia rikoksia. Nyt lapseni on vieroitushoidossa. Pyydän esirukousta, että hän saisi voimia päästä irti tästä päihde- ja rikoskierteestä.

16.2.2018

Voimia masentuneelle tyttärelleni! Auta rakas Jeesus!

15.2.2018

Minulla on huomenna käynti aamulla Keskussairaalassa. Minun pitää olla syömättä ja juomatta 12 tuntia ennen näytteenottoa.Aamuvirtsa näyte mukaan. Näytteenotto ennen kymmentä. Rukouspyyntö,että tämä menisi hyvin ja jos otetaan muitakin, niin, että nekin menisi hyvin. Minulla on diabetes. Rukouspyyntö, että tulisin näistä vaivoista terveeksi (ja muistakin vaivoivoista)

Rukouspyyntö, että perhekunta pelastuisi. Mieheni, vanhin poikamme ja hänen puolisonsa jaheidän lapsensa ja kiitosaihe, että tytär on uskossa.

Siunausta teille !
Aino

15.2.2018

RUKOILLAAN KAIKKI YHESSÄ NUOREN ÄIDIN PUOLESTA, JOKA MENETTI 1,5 JA 3 VUOTIAAN LAPSENSA AUTO-ONNETTOMUUDESSA. TUOLLAISTA TUSKAA EI SOISI KENELLEKÄÄN. KOTIIN ON MENTÄVÄ, SIELLÄ LASTEN LELUT, VAATTEET, LASTEN SULOINEN TUOKSU, MUTTA HE PIENET OVAT POISSA. MIES LOUKKAANTUI VAKAVASTI, ELLEI MENEHTYNYT. MIKSI JUMALA, MIKSI? RUKOILLASN,RUKOILLAAN...

15.2.2018

Aivosyöpäleikkaus on varattu turkulaiselle ystävälleni helmikuun lopussa. Jeesus paranna ja hoida. Kiitos!

15.2.2018

Pyydän rukoilua että mieheni jesse löytäisi pian uuden työpaikan . Hän ajaa tällä hetkellä puutavara rekkaa. Hän on totaalisen tympääntynyt nykyiseen työpaikkaansa ja toivoisi että pääsisi pian johonkin toiseen firmaan. Rukoilkaa että hän pian saisi toivomansa uuden työpaikan. -Heli puoliso

15.2.2018

Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en jaksa enää. Jumala auta tänään, älä anna mieheni olla pahan ja ilkeä. Ei ole kiva asia. Siunausta tarvisin tälle päivälle. Ja muillekin päivälle. Kiitos jos jumala autat.

14.2.2018

Kiitos Rakas Taivaan Isä kaikesta mitä olet antanut minulle.On ollut tyyntä ja myskyä.Ilman Sinua en olisi selviytynyt. Opeta minua tahtoosi tyytymään.Tee minusta nöyrä ja kiitollinen ihminen.Tapahtukoon Sinun tahtosi.Amen.

14.2.2018

Laitoin vahingossa vähälle taholle verokortin , pyydän rukoilisitteko et ohjautuu palkanlaskijalle ajoissa jotta saan palkkani sovitusti ?

14.2.2018

JEESUS SINÄ TIEDÄT KAIKEN VAIKEA IHMIS SUHDE HERRA HOIDA MOLEMMAT OSAPUOLET ANTEEKSI ANTAMISEEN JA SOVINTOON aamen

AlkuunAlkuunAlkuun