RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 10545 kpl

9.7.2021

Muistakaa mua rukouksin mua masentaa ja ahdistaa aviopuolison ja oman äitin teot mua kohtaan. Tuntuu pahalta ja ikävältä. Olen masentunut heidän teoistaan mua kohtaan. Ne tekevät pahaa.,äiti on pahoinpidellyt mua kun olin lapsi. Ei ollut kivaa ei. Olen masentunut oman äitini teosta mua kohtaan. Tuntuu pajalta ja ikävältä. Jumala auta mua että aviop on kunnolla mulle ja että joku mua muistaisi rk ja jollain postilla. Tai viestillä. Kiitos.

8.7.2021

RAKAS JEESUKSEMME auta Iidaa ja hänen perhettään vakavassa masennuksessa ,pelasta ja Siunaa HERRAMME RAKAS ,että he löytävät SINUT JEESUKSEMME ,KIITOS koko sydämmestämme ,että näin HERRAMME RAKAS teet.AMEN.

8.7.2021

RAKAS JEESUKSEMME auta kummipoikaani saamaan täm ätyö .jota hän hakee HERRAMME RAKAS SINÄ tiedät miksi.KIITOS KOKO SYDÄMESTÄMME ,ETTÄ Siunaat ja pelastat ja armahdat häntä,AMEN,

8.7.2021

Paranna Jeesus Ässä koiran kaikki vaivat ja sairaudet, kiitos Jeesus, Anna hengityksen korjaantua

8.7.2021

Paranna Jeesus Ässä koiran kaikki vaivat ja sairaudet, kiitos Jeesus

8.7.2021

Rukoussihe ettei perheeseen tulisi avioeroa. Anna löytyä ratkaisuja. Perheessä on kaksi erityislasta. Rauhoita lapsetkin. Herra armahda ja auta pian. Pidä perhe koossa.

8.7.2021

Jännitän näitä päiviä. Saan rokotteen kakkosannoksen . Viimeksi oksetti rokotteen jälkeen . En saanut nukuttua. Mielelläni kyllä otan rokotteen . myös masennukseni on pahana nyt helteellä. Sellainen jatkuva paha olo. Pyydän , että saan virvoitusta Jeesukselta . pyydän rauhaa kaiken kuumuuden ja tuskankin alla . Herra anna mulle armon päiviä. voiman päiviä. Rauhan päiviä. Siunaa miestäni. Auta meitä .

8.7.2021

Psyykeni poikani miesasiani talouteni laihtumisen puolesta

7.7.2021

Jeesus, en jaksa enää elämää! Ota minut pois...

7.7.2021

Minä rukoilen voimaa päästä irti tästä pelon ja ahdistuksen tunteesta, joka minua seuraa vaikka on hyvin.

AlkuunAlkuunAlkuun