RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 135 kpl

9.9.2021

Herra armahda minua. Auta rahahuolissa ja kehnossa terveydessä. Kiitos

8.9.2021

Pyhä Jumala, taivaallinen Isä. Kiitos rukouksista, jotka olen saanut. Kiitos mietteistä, jotka ovat saaneet minut rukoilemaan. Kiitos heistä, joiden puolesta olen rukoillut. Kiitos heistä, jotka muistavat minua rukouksissaan. Rukouskin on sinun lahjaasi. Yhteyttä, jonka sinä annat.

8.9.2021

Kiitosaihe Jumala autto taloudellisesti, kiitos Jeesus

7.9.2021

Pyydän että Jeesus astuisi elämääni ja auttaisi mut pois tästä synkästä paikasta.

7.9.2021

Pyydän esirukousta neljän asian puolesta. Ensiksikin omaan kurkkuuni liittyvän ongelman takia, toiseksi taloyhtiöömme liittyvien asioiden puolesta, kolmanneksi läheiseni palkkasaatavien puolesta ja lopuksi erään käynnissä olevan rekisteröintiasian puolesta. Tärkeitä asioita minulle. Kiitos, että rukoilette ja kiitos Jeesukselle kaikesta.

7.9.2021

Herra, tarvitsisin ystäviä, jotka ovat puolellani ja auttavat minua, kun olen heikko.

Kiitos Jeesus, olet heitä jo antanutkin.

Aamen.

7.9.2021

Hae minut Jeesus jo sinne missä sinä olet.

"Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen.")

6.9.2021

Turvallisuutta tulevan matkan aikana.

6.9.2021

Minä ja ystäväni pyydämme rukousta lastemme ja perheittemme puolesta tänä vaikeana aikana. Herra armahda Suomen kansaa, vedä puoleesi rakkauden köysin!

6.9.2021

Miksi Jeesus olet luonut minut, ota pois taivaaseen tykösi. Ota Jeesus pois mielestä menneet asiat, Jeesus auta.

AlkuunAlkuunAlkuun